تور پوکت

راهنمای سفر به پوکت و تور تایلند

تور پوکت

راهنمای سفر به پوکت و تور تایلند

راهنمای سفر به پوکت و تور تایلند

  • ۰
  • ۰

انواع ویزای تایلند
ویزای توریستی به طور معمول شما می توانید جهت اخذ ویزای توریستی 60 روزه با مراجعه به سفارت تایلند در کشور خود اقدام به اخذ این ویزا نمایید. برای برخی از کشورها، این ویزا را می توان در اداره مهاجرت کشور تایلند 15 روز دیگر نیز تمدید کرد. شما می توانید به دفعات به تایلند آمده و از ویزای 60 روزه توریستی استفاده کنید. پس از انقضای مدت ویزا، به ازای هر روز اقامت غیر مجاز باید مبلغ 500 بات به عنوان جریمه پرداخت نمایید. لذا وقتی که ویزای شما منقضی شد، باید کشور تایلند را ترک نمایید. شما همچنین می توانید درخواست ویزا برای دوبار ورود double visa کنید، این به این معنی است که برای بار اول به شما ویزای 58 روزه صادر می شود که بعد از اتمام 58 روز می بایست به نزدیک ترین مرز نزدیک تایلند رفته و با خروج و ورود دوباره 58 روز دوم را شروع کنید شما می توانید 2 مرتبه وارد کشور تایلند شوید و در مجموع نزدیک به 115 روز در تایلند اقامت داشته (البته لازم به ذکر است که مقدار این نوع ویزا برای کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد. ویزای تجاری :اگر شما می خواهید در تایلند کار کنید، به ویزای تجاری NON-B و یک مجوز کار Work Permit نیازدارید. شما اجازه ندارید در تایلند بدون مجوز Work Permit کار کنید. ویزای تجاری NON-B و مجوز کار Work Permit هر دو لازم است! برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری NON-B کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد. شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.

 

  • ۹۶/۰۸/۱۳
  • تور تایلند

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی